Utrechtse Heuvelrug

Ongeacht het seizoen, in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug kunt u het gehele jaar door prachtige wandeltochten maken. Volg één van de 56 wandelroutes, variërend van 2 tot 21 kilometer. Of u nu een dagje uit bent met de familie of in uw eentje de Heuvelrug wilt bedwingen, er zit voor iedere wandelaar wel een geschikte route bij! U vindt de Utrechtse Heuvelrug op 25 minuten rijden van Van der Valk Hotel Amersfoort - A1.

Naast wandelen kunt u hier natuurlijk ook prachtige fietsroutes afleggen. Wandel of fiets door het schitterende landschap van bossen en heideterreinen langs indrukwekkende kastelen en landgoederen.

Zakelijk op de Heuvelrug

Op de Utrechtse Heuvelrug zijn er ook bijzondere en inspirerende plekken te vinden voor diverse zakelijke evenementen zoals congressen, conferenties, trainingen en bedrijfsuitjes, zowel voor één dag als voor meerdere dagen. Daarnaast worden er ook opleidingen aangeboden op deze prachtige locaties. Combineer uw zakelijke meeting of bijeenkomst in Van der Valk Hotel Amersfoort - A1 met een leuk uitstapje naar de Utrechtse Heuvelrug. Hier kunt u een leuke activiteit plannen.