Landgoed Schovenhorst

Landgoed Schovenhorst wordt het mooiste geheim van Putten genoemd. Ontdek het prachtige Veluws landgoed met een fijne fiets- of wandeltocht. Naast wandelingen biedt Landgoed Schovenhorst tal van andere activiteiten voor het hele gezin; van themadagen tot workshops, kinderspeurtochten en theatervoorstellingen zowel binnen als in de buitenlucht.

De Bostoren

Op het landgoed bevindt zich tevens een bostoren. Het beklimmen van deze toren is op zichzelf al een avontuur, vanwege het voortdurend veranderende perspectief, een galerij met nestkasten en een spectaculaire vrijhangende klimkooi voor de waaghalzen onder ons. Eenmaal bovenaan dit architectonische hoogstandje wacht een beloning in de vorm van een prachtig uitzicht over de Veluwe. Er zijn in totaal 235 treden te beklimmen en het adembenemende panorama is een must-see. De Bostoren is dagelijks geopend en kaartjes zijn verkrijgbaar bij een betaalautomaat aan de achterzijde van de toren.

Andere activiteiten in Amersfoort

Ontdek wat er nog meer te doen is in de omgeving van Amersfoort op onze omgevingspagina. Heeft u vragen over een activiteit of over iets in de omgeving? Onze receptie helpt u graag verder. Neem contact op via +31 (0)33 454 00 00 of amersfoort@valk.com.