Klein Zwitserland

Welkom in Klein Zwitserland, een betoverend stukje Amersfoort dat zijn naam eer aandoet met zijn schilderachtige schoonheid en sfeer. Gelegen in het hart van Nederland, trekt deze charmante locatie zowel lokale bewoners als toeristen aan, en dat is niet zonder reden! U vindt deze locatie op 10 minuten rijden van Van der Valk Hotel Amersfoort - A1.

Klein Zwitserland staat bekend om zijn prachtige natuurlijke omgeving en diverse recreatiemogelijkheden. Het is een oase van rust en groen, perfect voor een ontspannen dagje uit met vrienden of familie. Met weelderige bossen, kronkelende wandelpaden en schilderachtige picknickplaatsen biedt dit gebied een ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven.

Naast zijn natuurlijke pracht, herbergt Klein Zwitserland ook een scala aan flora en fauna. Vogelliefhebbers zullen genieten van het spotten van zeldzame vogelsoorten en natuurliefhebbers zullen versteld staan van de diversiteit aan planten en bloemen die hier te vinden zijn.

Speelpark Klein Zwitserland

Naast dat je prachtige wandelingen kan maken is er ook een grote natuurspeelplaats voor indianen. Deze natuur speeltuin ligt op de Galgenberg. Hier staat een kleurrijk versierde totempaal en daaromheen zijn nu enkele houten stellages geplaatst. Kinderen kunnen hierop klimmen en gebruiken als basis om hutten te maken.

Benieuwd wat er nog meer te doen is in de omgeving van ons hotel? Ontdek het hier