Soesterduinen

Op de Utrechtse Heuvelrug vind u Soesterduinen, het grootste stuifzand gebied van de provincie Utrecht. Het is een geweldige plek om te wandelen, te fietsen en om te spelen met de kinderen of uw hond. Ook is deze grote zandverstuiving het pérfecte decor voor een picknick, maar je kunt er ook omheen wandelen of mountainbiken. Dit prachtige natuurgebied bevindt zich op 15 minuten rijden van Van der Valk Hotel Amersfoort - A1.

Soesterduinen restaurant

Soesterduinen is een prachtige, unieke locatie in het hart van Nederland. Het is daarom erg leuk om hier een keer heen te gaan en te genieten van een lunch, diner of gewoon voor een hapje en drankje. Er zitten een aantal leuke eetgelegenheden in de buurt van Soesterduinen. Maar ook kunt u natuurlijk na een bezoek aan Soesterduinen in ons restaurant genieten van een heerlijke, vertrouwde menukaart. 

Parkeerplaats Soesterduinen

Rondom de zandvlakte bij Soesterduinen is liggen voldoende parkeerplaatsen. Maar ook kunt u als hotelgast gratis parkeren bij Hotel Amersfoort - A1. U kunt dan dichtbij ons hotel op de bus stappen en naar Soesterduinen gaan.