Live Cooking Restaurant

Wilt u zich culinair laten verrassen tijdens uw bezoek aan Van der Valk Hotel Amersfoort-A1? Of bent u nog op zoek naar een uitgebreid ontbijt, brunch of diner in een sfeervol restaurant? Dan bent u bij het Live Cooking Restaurant in het Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 aan het juiste adres. Hier geniet u van Live Cooking, een unieke ervaring waarbij de chef-koks samen met hun team heerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten vers voor uw neus klaarmaken.

Geniet u het liefst van een Live Cooking ontbijt, Live Cooking brunch of Live Cooking diner? Het is allemaal mogelijk. De perfecte gelegenheid om een culinair hapje te eten met vrienden, collega’s of familie.

Een goed ontbijt, wie wordt daar niet blij van? Wakker worden met verse croissantjes, lekkere koffie en een ruime keuze aan heerlijke gerechten. In het Live Cooking restaurant genieten onze gasten elke ochtend van een uitgebreid Live Cooking ontbijt

Op zaterdagavond bent u samen met uw kinderen, familie of vrienden van harte welkom voor een feestelijk Live Cooking diner. Geniet van een complete avond uit. 

Elke zondagochtend vanaf 12:15 uur verwelkomen wij u graag voor onze uitgebreide Live Cooking brunch. Wij serveren u een ruime keuze aan warme en koude gerechten.

Het Live Cooking restaurant van Hotel Amersfoort

In het Van der Valk hotel Amersfoort-A1 vindt u ons Live Cooking restaurant. Een prachtig restaurant met een eigentijds en stijlvol interieur. Lekker eten, gezelligheid en sfeervolle ambiance zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving bij ons Live Cooking restaurant in Amersfoort.

Live Cooking

Ontbijt

Wakker worden met de geur van verse koffie, warme croissans en heerlijk beleg. Wie wordt daar nou niet blij van? Elke dag kunt u genieten van ons Live Cooking ontbijtbuffet. 

Live Cooking

Brunch

Geniet elke zondag van een live cooking brunch!

Vanaf 12:15 uur bent u van harte welkom in ons live cooking restaurant.
De gerechten worden elke dag vers en met de grootste zorg bereid.

Live Cooking

Diner

Zin in een heerlijk all-in diner in ons Live Cooking restaurant? Wij verwelkomen u graag elke zaterdag (vanaf 2 september) vanaf 17:00 uur! Creëer uw eigen bordje vol overheerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Ook aan de kinderen is gedacht: zij kunnen hun eigen pizza bakken onder begeleiding van onze koks. Reserveer snel uw tafel en ervaar een compleet verzorgde avond uit!