Leestijd: 3 min. Datum:  Auteur:

Vergaderen bij Van der Valk: Uw Gids

Vergaderen bij Van der Valk biedt tal van voordelen, van moderne faciliteiten tot centrale locaties. Lees verder om te ontdekken waarom Van der Valk de perfecte keuze is voor uw volgende vergadering.

Vergaderingen zijn een essentieel onderdeel van het bedrijfsleven. Of het nu gaat om een kleine teammeeting of een grootschalige conferentie, de locatie speelt een cruciale rol in het succes van uw bijeenkomst. Bij Van der Valk bent u verzekerd van topkwaliteit faciliteiten en een gastvrije omgeving. In deze gids bespreken we waarom vergaderen bij Van der Valk een uitstekende keuze is, geven we een overzicht van diverse locaties en beantwoorden we veelgestelde vragen.

Waarom vergaderen bij Van der Valk?

Van der Valk biedt een breed scala aan vergaderfaciliteiten die geschikt zijn voor verschillende soorten bijeenkomsten. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten overwegen om uw volgende vergadering bij Van der Valk te houden:

 • Centrale locaties: Met hotels verspreid over heel Nederland en daarbuiten, vindt u altijd een Van der Valk locatie die gemakkelijk bereikbaar is.
 • Moderne faciliteiten: Van der Valk hotels zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder snelle Wi-Fi, moderne audiovisuele apparatuur, en comfortabele vergaderruimtes.
 • Flexibele arrangementen: Of u nu een korte vergadering of een meerdaagse conferentie plant, Van der Valk biedt flexibele arrangementen die aan uw behoeften voldoen.
 • Catering op maat: Geniet van heerlijke maaltijden en snacks, speciaal samengesteld door de chef-koks van Van der Valk.

Populaire vergaderlocaties bij Van der Valk

Van der Valk Hotel Amersfoort A1

Een van de topkeuzes voor vergaderingen is het Van der Valk Hotel Amersfoort A1. Gelegen aan de A1, biedt dit hotel uitstekende bereikbaarheid en moderne faciliteiten.

 • Vergaderzalen: Ruime keuze uit 26 verschillende zalen, geschikt voor kleine vergaderingen tot grotere conferenties.
 • Faciliteiten: Inclusief beamer, scherm, flipover, en gratis Wi-Fi.
 • Catering: Opties voor ontbijt, lunch, en diner, evenals koffie- en theeservice tijdens uw vergadering. Tevens heeft het hotel 3 restaurants en 3 bars om uit te kiezen

Meer informatie over vergaderen bij Van der Valk Hotel Amersfoort A1.

Van der Valk Hotel Breukelen

Voor wie zoekt naar een stijlvolle en goed bereikbare locatie, is Van der Valk Hotel Breukelen een uitstekende keuze.

 • Vergaderzalen: Diverse zalen met flexibele opstellingen.
 • Faciliteiten: Gratis parkeren, gratis Wi-Fi, en hoogwaardige audiovisuele apparatuur.
 • Catering: Uitgebreide cateringmogelijkheden met verse, lokale ingrediënten.

Van der Valk Hotel Hoorn

Gelegen in het hart van Noord-Holland, biedt Van der Valk Hotel Hoorn uitstekende faciliteiten voor elke zakelijke bijeenkomst.

 • Vergaderzalen: Moderne zalen met een capaciteit variërend van kleine vergaderingen tot grote conferenties.
 • Faciliteiten: Inclusief beamer, scherm, flipover, en gratis Wi-Fi.
 • Catering: Diverse opties voor ontbijt, lunch, en diner, evenals uitgebreide koffie- en theeservice.

Meer informatie over vergaderen bij Van der Valk Hotel Hoorn.

Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Deze locatie biedt een stijlvolle en professionele omgeving voor al uw zakelijke bijeenkomsten.

 • Vergaderzalen: 15 sfeervolle zalen geschikt voor 2 tot 300 personen.
 • Faciliteiten: Moderne audiovisuele apparatuur, gratis Wi-Fi, en gratis parkeergelegenheid.
 • Catering: Uitgebreide cateringmogelijkheden met opties voor elke smaak en dieetwens.

Meer informatie over vergaderen bij Van der Valk Hotel Vught.

Conclusie

Vergaderen bij Van der Valk biedt tal van voordelen, van uitstekende faciliteiten tot gunstige locaties door heel Nederland. Of u nu een kleine bijeenkomst plant of een grootschalig evenement, Van der Valk heeft de juiste oplossing voor u. Bezoek hun website voor meer informatie en boek vandaag nog uw vergaderruimte.

Interessante Links:

Veelgestelde vragen over Vergaderen in Amersfoort

Wat kost vergaderen bij Van der Valk?

De kosten voor vergaderen bij Van der Valk variëren afhankelijk van de locatie, het aantal deelnemers, en de gekozen arrangementen. Basisarrangementen beginnen vaak rond de €40 per persoon, exclusief zaalhuur.

Wat kost een vergaderarrangement bij Van der Valk?

Een standaard vergaderarrangement bij Van der Valk kan variëren van €40 tot €60 per persoon, inclusief koffie, thee, water, en basisvergaderfaciliteiten. Luxe arrangementen met uitgebreide catering zijn ook beschikbaar.

Wat kost het huren van een vergaderruimte bij Van der Valk?

De kosten voor het huren van een vergaderruimte bij Van der Valk variëren per locatie en grootte van de zaal. Prijzen beginnen meestal bij ongeveer €100 per dagdeel voor kleinere zalen.