Zalen

Hybride bijeenkomsten

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de richtlijnen van het RIVM. Ons team staat voor u klaar om u te ontzorgen en om uw hybride bijeenkomst succesvol te laten verlopen. 

Hybride bijeenkomsten houden in dat een deel van de deelnemers fysiek aanwezig is bij de bijeenkomst in ons Business Center en een deel op een andere plek de bijeenkomst volgt door middel van streamen. Streamen heeft verschillende voordelen. De beeldkwaliteit is namelijk professioneler en de video is in HD resolutie. Het geluid heeft meer bandbreedte waardoor het daadwerkelijk klinkt alsof je in de zaal aanwezig bent. Het streamen is veilig door het gebruik van een beveiligde server en inlogcodes voor de deelnemers. Daarnaast is de verbinding zeer stabiel en is er minder ruis in de verbinding.

Vanwege de 1,5 meter regeling tussen deelnemers is onze zaalcapaciteit lager dan gebruikelijk. Om het aantal deelnemers te vergroten is het mogelijk om zalen met elkaar te verbinden door middel van microfoons, camera’s en schermen. 

Wij werken nauw samen met Smulders Audiovisueel. Er zijn drie pakketten samengesteld met alle mogelijkheden. Meer informatie gewenst? Neem contact op met onze meeting specialisten via +31 (0)33 454 0000 of sales@amersfoort.valk.com.