Van der valk vitaal

Met diverse vitaliteit-diensten onder één dak biedt Van der Valk Vitaal een aanbod om vitaal te worden, te zijn en te blijven, met de gastvrijheid die iedereen is gewend bij Van der Valk.

Gezond worden door op weg te gaan naar de beste versie van jezelf. Gezond te zijn door een vitale levensstijl op elk vlak te creëren. En gezond te blijven en dus vitaal oud te worden door het continu aannemen van een gezonde levensstijl. Het doel is om een vitale en energieke toekomst voor zowel mens als bedrijf te creëren, waarbij ziekteverzuim wordt teruggedrongen en duurzame inzetbaarheid wordt gestimuleerd.

Voor bedrijven
Van der Valk Vitaal wil de duurzame inzetbaarheid van medewerkers bevorderen. Dit door middel van advies en begeleiding in het vitaliteitsbeleid, het uitvoeren van preventief medisch onderzoek (PMO) en de inzet van diverse interventies. Hierin werkt Van der Valk Vitaal samen met professionals op het gebied van duurzame inzetbaarheid, stress, burn-out en preventie.  

Tijdens uw verblijf
Zowel hotelgasten als bezoekers uit de omgeving kunnen gebruik maken van deze diensten. Bij Van der Valk Vitaal kan men terecht bij diverse medische- en paramedische specialisten en coaches op het gebied van vitaliteit, leefstijl en gezondheid. Denk hierbij aan fysiotherapie, ergotherapie, diëtisten, arbodiensten, verzuimbegeleiding en een Vitaal Lab voor health checks. Daarnaast biedt Van der Valk Vitaal diverse bewegingsactiviteiten zoals fitness, yoga en andere groepslessen. Of u kunt van de nodige ontspanning genieten bij de beauty- of massagesalon. Kom gezellig bij ons langs op de vierde en vijfde etage of maak tijdens uw verblijf gratis gebruik van de fitnessclub.

Contactgegevens en adres
Heeft u een vraag of wil u graag meer informatie ontvangen over Van der Valk Vitaal? Neem gerust contact met ons op of kom gezellig langs! Meer informatie over Van der Valk Vitaal vindt u op de website.

Chantal van der Horst – Operationeel Manager Amersfoort
T:    0344-881000
E:   chantal@vandervalkvitaal.nl    
W:  www.vandervalkvitaal.nl

Van der Valk Vitaal
Ruimtevaart 24
3824 MX Amersfoort