Van der Valk Vitaal biedt diverse diensten onder 1 dak voor een vitale en energieke toekomst van mens en bedrijf.

Tijdens uw verblijf

Bij Van der Valk Vitaal kunt u terecht bij diverse medische- en paramedische specialisten en coaches op het gebied van vitaliteit, leefstijl en gezondheid. Van der Valk Vitaal waarborgt een unieke mix van specialisten om de mentale- en fysieke gezondheid te bevorderen. Daarnaast kunt u tijdens uw verblijf bij Hotel Amersfoort A1 naar de beauty salon of genieten van een heerlijke massage.

Daarnaast biedt Van der Valk Vitaal diverse bewegingsactiviteiten zoals fitness, yoga en andere groepslessen. Sporten bij Hotel Van der Valk Amerfoort A1 is tijdens uw verblijf gratis. Klik hier voor meer informatie.

Van der Valk Vitaal voor bedrijven

Ook bedrijven kunnen vanaf april terecht bij Van der Valk Vitaal. Het doel van Van der Valk Vitaal is om duurzame inzetbaarheid van medewerkers te bevorderen. Dit door middel van advies en begeleiding in het vitaliteitsbeleid, het uitvoeren van preventief medisch onderzoek (PMO) en de inzet van diverse interventies. Hierin werkt Van der Valk Vitaal samen met autoriteiten op het gebied van duurzame inzetbaarheid, stress, burn-out en preventie.

Meer informatie over Van der Valk Vitaal vindt u op de website.

Adres en contactgegevens

Van der Valk Vitaal is gevestigd op de vierde en vijfde verdieping van het nieuwe gebouw van Hotel Amersfoort A1.

Adres
Ruimtevaart 24
3824 MX Amersfoort

Contactgegevens
info@vandervalkvitaal.nl
www.vandervalkvitaal.nl
+31 344 88 10 00