HOTELGASTEN ZIJN WELKOM!

UPDATE 3 FEBRUARI 2021: 

Hotelgasten zijn nog steeds welkom bij Van der Valk Hotel Amersfoort. De maatregelen die per 14 december van kracht zijn, hebben grote invloed op ons hotel en op de mogelijkheden die wij onze gasten kunnen bieden tijdens hun verblijf. Zo hebben wij helaas ons restaurant, de SIXX Skybar, Chiccio en onze wellness- en fitnessfaciliteiten moeten sluiten. Ontbijt, lunch en diner zal tot en met 30 maart 2021 worden aangeboden via een ‘take away’ concept.

Avondklok

Per 23 januari geldt in Nederland een avondklok tussen 21.00 en 04.30 uur. Ons hotel blijft vanzelfsprekend geopend, wij vragen onze gasten om de avondklok te respecteren. Uitsluitend gasten uit de uitzonderingsgroep hebben de mogelijkheid om tussen 21.00 en 04.30 in te checken (vooraf overleg met de receptie is hierbij noodzakelijk). Alvast bedankt voor uw begrip! 

Ontbijt

Het is uitsluitend toegestaan om het ontbijt aan te bieden in ‘take away’ vorm. Dat wil zeggen dat u keuze heeft uit twee verschillende ontbijtpakketten en u het ontbijt dan kunt afhalen in het restaurant, mee kan nemen naar de kamer en het daar kan nuttigen. Doordeweeks in de ochtend staat het ontbijtpakket voor uw klaar tussen 6.30 en 10:30 uur en in het weekend tussen 8:00 en 11:00. Het is helaas niet toegestaan om te eten en/of te drinken in ons restaurant, ook mogen wij geen roomservice ontbijt verzorgen.

Lunch en diner

Helaas is het vanwege de nieuwe maatregelen niet mogelijk om te lunchen en dineren in ons restaurant, Chiccio en SIXX skybar, ook mogen wij geen roomservice verzorgen. Wel kunt u gebruik maken van een take away lunch en diner en deze nuttigen op uw kamer.

Hotelfaciliteiten

Wij vragen al onze gasten om bij incheck een triageformulier in te vullen in verband met mogelijk bron- en contactonderzoek. Deze formulieren worden na 14 dagen vernietigd en zullen uitsluitend op verzoek van en aan de GGD verstrekt worden. Gezien het aantal vragen dat wij u moeten stellen i.v.m. de coronamaatregelen kan het inchecken langer duren dan u van ons gewend bent. Wij vragen uw begrip hiervoor. Het maximale aantal van 30 personen in één ruimte geldt niet wanneer alle aanwezige gasten hotelgasten zijn.

Zalen

Op grond van de vigerende regelgeving zijn onze zalen alleen open voor bedrijfsnoodzakelijke bijeenkomsten / vergaderingen. Contacteer voor de details onze afdeling banqueting: sales@amersfoort.valk.com

Fitness

In verband met de nieuwe maatregelen zijn fitnessfaciliteiten gesloten.

Betalingen

Betaal uw overnachting online vooraf óf ter plaatse met pin, creditcard of contactloos.
Vanzelfsprekend blijft ons hotel geopend voor noodzakelijke overnachtingen.

Wanneer u ervoor kiest om de komende periode in ons hotel te verblijven, kunt u erop vertrouwen dat wij er alles aan zullen doen om u een veilig en vertrouwd verblijf te bezorgen! 


VEILIG EN VERTROUWD

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

  • Volg de aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
  • Draag een mondkapje in de openbare ruimte; aan tafel of in uw kamer hoeft dat niet
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel 
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Gebruik papieren doekjes om uw handen te drogen
  • Hoest en nies in uw elleboog en wendt u af van mede-gasten en hotelpersoneel
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij vertrouwen erop dat wij er als samenleving samen alles aan zullen doen wat nodig is om deze situatie een halt toe te roepen en sterk en veerkrachtig zullen zijn bij het herstel in de periode daarna.

Namens ons gehele team willen wij u nogmaals bedanken voor uw vertrouwen en begrip. Wij wensen u een prettig verblijf.

Met gastvrije groet,

Familie Van der Valk en haar medewerkers