Wij bouwen aan de toekomst

Van der Valk Hotel Amersfoort A1 is flink aan het uitbreiden. Het voormalige bedrijfspand naast het hotel wordt verbonden met het hotel door middel van een grote glazen entree. Tot zover zijn koffiebar Chiccio en zalencentrum met multifunctionele zalen al gerealiseerd. Onze gasten mogen zich daarnaast verheugen op de vernieuwde entree, Sixx Skybar en live cooking restaurant.

Ook het Van der Valk Vitaal concept is nieuw in Amersfoort. Een concept waarbij alles gericht is op gezondheid en vitaal worden. Daarnaast kan onze gast gratis sporten bij Fitnessclub Amersfoort.

Doordat de verbouwing plaatsvindt in het naastgelegen gebouw, wordt de overlast tot een minimum beperkt. Wij gaan de aankomende periode gefaseerd open.

Wij verheugen ons samen met u op een prachtige toekomst voor Hotel Amersfoort-A1, met onder meer:

  • Grote glazen entree
  • 400 parkeerplaatsen
  • Live cooking restaurant
  • A la carte restaurant
  • SIXX Skybar
  • 18 multifunctionele zalen

Bent u een ondernemer in de gezondheidsbranche en wenst u meer informatie te ontvangen over het huren van een bedrijfsruimte bij Van der Valk Vitaal Amersfoort? Neem dan contact op via info@vandervalkvitaal.com

 

Vacatures

Medewerk(st)er Banqueting

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 is opzoek naar een enthousiaste, representatieve en flexibele parttime en fulltime banquetingmedewerk(st)er 

Toon vacature

Fitnessclub Amersfoort 

Fitnessclub Nederland is een snel groeiende fitnessketen uit Westfriesland. Op 16 maart zullen de deuren open gaan van Fitnessclub Amersfoort. Deze club is gevestigd naast Van der Valk Hotel Amersfoort – A1.

Toon vacature