Wij bouwen aan de toekomst

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 gaat flink uitbreiden. Het voormalige bedrijfspand naast het hotel wordt verbonden met het hotel door middel van een groot glazen entree. Onze gasten mogen zich verheugen op onder meer vergaderzalen, een Chiccio koffiebar, een live cooking restaurant en Sixx Skybar. Ook het Valk Vitaal concept is nieuw in Amersfoort. Een concept waarbij alles gericht is op gezondheid en vitaal worden, met onder andere fitness, fysiotherapie en andere paramedische specialisten en faciliteiten op het gebied van gezondheid.

Wij verheugen ons samen met u op een prachtige toekomst voor Hotel Amersfoort-A1, met onder meer:

  • Groot glazen entree
  • Zalencentrum met 18 multifunctionele zalen
  • 400 parkeerplaatsen
  • Live cooking restaurant
  • A la carte restaurant
  • SIXX Skybar
  • Gezellige koffiebar Chiccio (http://www.chiccio.com/)
  • Valk Vitaal met specialisten en faciliteiten op gebied van gezondheid (https://www.vandervalkvitaal.nl/)

Doordat de verbouwing plaatsvindt in het naastgelegen gebouw wordt de overlast tot een minimum beperkt.

Vanaf deze zomer zullen wij gefaseerd open gaan in het naastgelegen gebouw.

Bent u een ondernemer in de gezondheidsbranche en wenst u meer informatie te ontvangen over het huren van een bedrijfsruimte bij Van Der Valk Vitaal Amersfoort? Dan kunt u contact opnemen met Stephan:

Babette Kind
Van der Valk Vitaal
Babette.kind@tiel.valk.com
www.vandervalkvitaal.nl

Vacatures

Met de uitbreiding van ons pand zijn we natuurlijk ook op zoek naar uitbreiding van ons team! Kijk voor al onze openstaande functie op de pagina vacatures.

Front Office Manager

Je kent het vast wel, de Van der Valk Hotels. Misschien heb je eens bij ons gegeten, geslapen of één van onze mooie hotels zien staan. Dit is je kans om deel uit te maken van onze familie!

Toon vacature

Medewerk(st)er Sales/Reserveringen

In 2019 zal Van der Valk Hotel Amersfoort A1 een behoorlijke uitbreiding ondergaan. Vandaar dat wij per medio maart 2019 op zoek zijn naar een gastgerichte, commerciële en flexibele medewerk(st)er sales en Reserveringen!

Toon vacature

Assistent Restaurantmanager

Je coördineert, controleert en motiveert de dagelijkse gang van zaken in het restaurant en geeft (meewerkend) sturing aan alle medewerkers van het bedieningsteam.

Toon vacature

Facilitair Manager

Als Facilitair Manager ben jij de spin in het web van hotel Amersfoort-A1 maar ook ga je helpen met het opstarten van ons nieuwe pand, wat naast hotel Amersfoort-A1 ligt. 

Toon vacature

 

Medewerk(st)er Banqueting

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 is opzoek naar een enthousiaste, representatieve en flexibele parttime en fulltime banquetingmedewerk(st)er 

Toon vacature

Fitnessclub Amersfoort 

Fitnessclub Nederland is een snel groeiende fitnessketen uit Westfriesland. Op 16 maart zullen de deuren open gaan van Fitnessclub Amersfoort. Deze club is gevestigd naast Van der Valk Hotel Amersfoort – A1.

Toon vacature