Iets te vieren? Dat kan bij Van der Valk!

Voor welke specialegelegenheid je ook een feestlocatie zoekt, bij Van der Valk Amersfoort-A1 is alles mogelijk. Van een babyshower tot aan een gezellige borrel met collega's. Wat de reden voor het feest ook is, wij regelen alles tot in de puntjes. Zo kunt u zich volledig richten op uw gasten en optimaal genieten van een bijzondere dag en/of avond.

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in ons hotel. Onder het genot van een kopje koffie/thee bespreken wij graag uw wensen en onze mogelijkheden voor een geslaagd evenement. 

Hieronder alvast een aantal mogelijkheden op een rijtje:

Binnen het hotel bevinden zich verschillende zalen met wisselende afmetingen en mogelijkheden. Deze zalen zijn zeer geschikt voor o.a. trouwceremonies en verjaardagen. Aan de hand van uw wensen denken wij met u mee over welke zaal het meest bij u aansluit. 

SIXX Skybar is de ideale plek voor borrels, bruiloften, jubilea, receptie of ieder ander bijzonder evenement. Geniet samen met uw gezelschap van de cocktails, wijnen en heerlijke bites bij Skybar Sixx Amersfoort en kijk uit over de mooie historische stad Amersfoort met als middelpunt de Onze Lieve Vrouwetoren van ruim 98 meter hoog!

Kom gezellig met je vrienden, familie en/of collega's lang bij Club Tucan. Geniet samen met uw gezelschap van de verschillende games, arcadespellen, karaoke kamers, Jeu de Boules banen en meer! Ons team staat klaar om u en uw gezelschap een onvergetelijke dag/avond te bezorgen!

Overnachten
Mochten u en/of uw gasten na het evenement graag willen blijven overnachten bij hotel Van der Valk Amersfoort-A1 dan is dat uiteraard geen probleem. 

Bekijk hier onze kamers of neem contact op met onze receptiemedewerkers.
Telefonisch: 033 454 00 00
E-mail: info@amersfoort.valk.com