Eten & Drinken

Wildmenu

Vanaf 1 november kunt u genieten van het Wildmenu.

Voorgerechten
Veluwse gerookte eendenborst   10,50                                        
gepocheerde vijgen, castello blauwe kaas,
balsamico vinaigrette
 
Hertencarpaccio   10,50                                                                
pistache noten, rode uiencompote,
cranberry vinaigrette

Heldere wildconsomm√©   5,50                                                                        
truffel, paddestoelen


Hoofdgerechten
Hertenbiefstuk   24,50                                                   
gegrild, oesterzwammen,
rodekool, banyulssaus
 
Hazenpeper   18,50                                                                           
aardappelmousseline, kruidkoek
 
Veluwse eendenborst   19,50                                                    
rodekool,aardappelmousseline,
jus van kardemom & sinaasappel
 

Dessert                     
Appelcrumble   6,50                                                                              
karamelsaus, stoofpeer, peperkoek


Reserveer een tafel in ons restaurant