Eten & Drinken

Wildmenu

Vanaf 1 november kunt u genieten van het Wildmenu.

Voorgerechten
Veluwse gerookte eendenborst   10,50                                        
gepocheerde vijgen, castello blauwe kaas,
balsamico vinaigrette
 
Hertencarpaccio   10,50                                                                
pistache noten, rode uiencompote,
cranberry vinaigrette

Heldere wildconsommé   5,50                                                                        
truffel, paddestoelen


Hoofdgerechten
Hertenbiefstuk   24,50                                                   
gegrild, oesterzwammen,
rodekool, banyulssaus
 
Hazenpeper   18,50                                                                           
aardappelmousseline, kruidkoek
 
Veluwse eendenborst   19,50                                                    
rodekool,aardappelmousseline,
jus van kardemom & sinaasappel
 

Dessert                     
Appelcrumble   6,50                                                                              
karamelsaus, stoofpeer, peperkoek


Reserveer een tafel in ons restaurant