Van der Valk Wereldeters

Speciaal voor de jongste gasten hebben wij een verrassend veelzijdige menukaart samengesteld: Van der Valk Wereldeters. Kinderen worden met deze avontuurlijke gerechten uitgedaagd om eens wat anders te eten dan de traditionele kindermenu's. In onze speciaal ingerichte kinderhoek worden in de weekenden, tijdens ons Live Cooking Buffet, leuke activiteiten georganiseerd voor de jongste bezoekers. Klik hier voor het kindermenu. 

Eten als een kind uit een ver land
Samen met Timo Toekan gaan de kids op reis naar landen als Hawaï, Brazilië, Mexico, Indonesië, Italië, en natuurlijk Nederland. Bij elk gerecht vertelt Timo iets leuks. Deze spannende reis verandert elk half jaar zodat het altijd verrassend blijft.

Op reis met Timo Toekan
Kinderen worden met Timo Toekan mee op reis genomen naar landen als Brazilië, Hawaii, Mexico, Italië, Indonesië en natuurlijk niet te vergeten, Nederland. Bij elk land hoort een gerecht en vertelt Timo Toekan allerlei weetjes en leuke verhalen. Elk halfjaar wordt de menukaart 'ververst' met nieuwe landen, nieuwe weetjes en nieuwe verhalen.

Het boek 'Wereldeters'
De kindermenukaart is geïnspireerd op het bekroonde boek van Marjolein de Vlaam. Het boek staat vol leuke verhalen en grappige weetjes over verschillende landen in de wereld en heerlijke recepten. Het boek is te koop bij alle deelnemende Van der Valk restaurants. Klik hier voor meer informatie over het boek.

Kids Rights
Omdat wij voor kinderen die het minder goed hebben ook iets willen betekenen, steunen wij de organisatie KidsRights. Deze organisatie komt op voor de positie van kwetsbare kinderen waar ook ter wereld. Met onze kindermenukaart steunen wij in het bijzonder het voedselprogramma Sizanani in Zuid-Afrika. Lees meer over Van der Valk en KidsRights.