Eten & Drinken

Laat je verrassen!

De aankomende periode staat bij ons in het teken van steak! Verschillende soorten rundvlees zo van de hete plancha bij u op het bord, begeleidt met bijpassende groentes, sauzen of salsa’s. Bij deze gerechten worden friet en seizoensgroenten geserveerd. 

Reserveer hier uw tafel

Spies van ‘’bavette’’
Geserveerd met pico de gallo 
€22,-

De Bavette is de dikke rand vlees uit de flank van het rund, de bavette is een mager stukje vlees dat veel beweging heeft gehad waardoor het een stevige bite heeft en een kenmerkende smaak. Pico de gallo is een salsa van tomaat, zoete witte ui, jalapeno, limoen en koriander afkomstig uit Mexico.

Kalfs Rib eye
Geserveerd met jus van gepofte knoflook
€22,-

Kalfsvlees is vlees van runderen met de leeftijd tussen de 7/8 maanden, het is licht van kleur, mals en fijn van structuur en zacht van smaak. De rib eye heeft altijd een goede vetmarmer die gedeeltelijk wegsmelt tijdens het bakken wat nog meer smaak aan de steak geeft.

Entrecote
Geserveerd met bearnaisesaus
€22,-

Entrecote is een verfijnd stukje rundvlees wat gesneden wordt van de dunne lende, kenmerkend is het stukje vet aan de zijkant wat zorgt voor veel smaak. Veel mensen eten het vetrandje graag in combinatie met het vlees voor de beste smaakbeleving.