Eten & Drinken

Verrassende menukaarten

Restaurant tijdelijk gesloten

Het á la carte restaurant is een plek waar u zowel als leisure en zakelijke gast kunt genieten. Onze koks bereiden de (internationale)gerechten zorgvuldig en met passie. 

Geniet van heerlijke lunchgerechten bij Van der Valk Hotel Amersfoort. Onze chef kok heeft een uitgebalanceerde lunchkaart samengesteld met culinaire hoogtepunten en vertrouwde klassiekers.

In ons restaurant kunt u à la carte een keuze maken. Naast vaste gerechten op de kaart treft u ook wisselende seizoens- en streekgerechten aan. Benieuwd naar onze gerechten? Bekijk hieronder onze menukaarten:

Per 15 oktober 00:00 uur gelden de volgende maatregelen: 
Het restaurant is tijdelijk gesloten en de roomservice is ook tijdelijk niet beschikbaar. 

In plaats hiervan is er de mogelijkheid uw maaltijden af te halen door middel van onze take-away service. 

We bieden de take-away service voor: ontbijt op maandag t/m vrijdag van 7:00-10:30 en zaterdag en zondag van 8:00-11:00. lunch van 12.00-14.00 uur en diner 17.00-21.00 uur.

Chiccio coffeebar en SIXX skybar zijn helaas ook gesloten tot nader bericht.

Chiccio coffeebar 

Bij Chicco is het genieten van hoogstaande koffie, gemaakt van de beste kwaliteit koffiebonen en theeblaadjes uit diverse landen. Kom de sfeer proeven en laat u verrassen. Bekijk hier onze .

SIXX skybar 

Geniet van cocktails, wijnen en goede bites en de gezellige ambiance bij SIXX Skybar! Bekijk onze menukaart op sixx.nl.

Van der Valk Wereldeters

Ook kinderen zijn van harte welkom bij Van der Valk! Speciaal voor onze jongste gasten hebben wij een verrassend veelzijdige kindermenukaart samengesteld: Van der Valk Wereldeters. Dat is eens een keer wat anders dan de traditionele kindermenu's.  Benieuwd geworden? Bekijk hieronder dan alvast het menu: