HIGH TEA BIJ VAN DER VALK HOTEL AMERSFOORT

Lekker bijkletsen onder het genot van een pot thee en diverse lekkernijen kan natuurlijk het beste tijdens een high tea bij Van der Valk Hotel Amersfoort.

Geniet van zoete en hartige lekkernijen, zoals cakejes, biscuits, petit fours, macarons, quiches, mini broodjes en nog veel meer. 

SPECIALE WENSEN
Heeft u iets te vieren? En wilt u ter ere daarvan een high tea organiseren? Van een babyshower tot familiedag, voor elk speciaal moment maken wij graag een high tea op maat.

Maar denk ook zeker eens aan een kraamfeest, verjaardag of gender reveal party. U kunt er zelfs een heel thema aan hangen. Kies voor een bepaalde kleur of ga voor typische hapjes uit het geboortejaar van de jarige. Wij denken hierin graag met u mee.

Speciale dieetwensen? Geef dit van tevoren aan ons door, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

PRIJS HIGH TEA
Standaard High Tea: € 25,- per persoon
High Tea met feestthema: € 30,- per persoon

Kinderen:
0-2 jaar: gratis
3-7 jaar: €9,95
8-12 jaar: €12,50 (feestthema: €15,-)

HIGH TEA INSPIRATIE
Op zoek naar inspiratie voor een high tea thema? Wij denken graag met u mee! Laat u ondertussen inspireren door bovenstaande voorbeeld foto’s.

RESERVEER EEN HIGH TEA BIJ VAN DER VALK HOTEL AMERSFOORT
Wilt u reserveren voor een high tea? Of wilt u meer informatie?
Bel dan naar 033-454 00 00 of vul onderstaand formulier in.
Graag maken wij u er op attent dat uw reservering definitief is op het moment dat u per e-mail een bevestiging krijgt vanuit het hotel dat uw reservering is verwerkt in het systeem.

Reserveren


Verplicht veld