Live Cooking diner

Genieten van een compleet verzorgde avond uit in Amersfoort? Bezoek ons sfeervolle Live Cooking restaurant! Elke zaterdag bent u van harte welkom voor een uitgebreid dinerbuffet. Kom samen met uw kinderen, familie of vrienden onbeperkt genieten van de heerlijke versbereide gerechten van ons Live Cooking diner, en dit alles inclusief de drankjes. 

 

Reserveer nu

Bij ons Live Cooking Diner is een ruim assortiment aan heerlijke gerechten: stel zelf een sushi plateau samen of creëer uw carpaccio naar eigen smaak. Geniet van vlees- en visspecialiteiten met onder andere biefstuk van de grill, gevulde pasta's, visspecialiteiten en ook de vegetarische gerechten mogen natuurlijk niet ontbreken.

Ook aan de jongste gasten van het Live Cooking diner is gedacht: zij kunnen zelf aan de slag als pizzabakker onder begeleiding van onze koks. Liever patat met een snack? Geen probleem, we hebben ruime keuze voor jong en oud!  Voor de kinderen is er ook een gezellige speelhoek ingericht, zo kan er tussen het dineren door heerlijk gespeeld worden, en kunnen de ouders heerlijk genieten! 

Starttijd 18:00 uur – eind 22:00 uur, buffet sluit om 21:00 uur.
Wij kijken uit naar uw komst!

De onderstaand genoemde bedragen zijn inclusief dranken uit het Live Cooking-drankenassortiment (frisdranken, tapbier, huiswijnen, koffie en thee).

Volwassenen

€ 44,50

Kinderen 12 t/m 17 jaar

€ 34,50

Kinderen 3 t/m 11 jaar

€ 17,50

Kinderen t/m 2 jaar

Gratis

Aanvullende informatie:

  • Wij vragen u om een volledige aanbetaling, om uw reservering definitief te maken. 
  • U kunt uw reservering kosteloos annuleren tot 48 uur voor aankomst.
  • Voor feestdagen zal er ter zijner tijd een aparte link zijn om een reservering te maken. 

Reserveren

Wilt u een tafel reserveren bij ons uitgebreide Live Cooking diner in Amersfoort? Reserveer dan een tafel voor zaterdag. 

Reserveer nu