Eten & Drinken

Kom naar het grootste GP event bij Van der Valk Hotel Amersfoort!

Grand Prix event Spielberg – Oostenrijk: zondag 1 juli 2018 12:00 uur

Wij volgen ‘onze’ Max op de voet! Geniet samen met vrienden en familie van de brunch en kijk daarna samen met ons naar de wedstrijd. Stap zelf in de racestoel van de race simulators en zet de snelste tijd neer! Doe mee aan de GP quiz en win een van de RedBull en Lipton prijzen! Voor de kinderen is er volop entertainment, uiteraard in GP stijl. Tot snel bij de brunch en GP race - club house!
 
Brunch
Geniet voor de wedstrijd van een uitgebreide GP brunch. Vanaf 12:00 uur wordt u ontvangen met een glas bubbels. Wij serveren u een heerlijk en uitgebreid warm en koud buffet, waarbij sommige gerechten live voor u bereid worden door onze koks. Uiteraard is er ook een heerlijk dessertbuffet. Tijdens de brunch zorgt de DJ voor loungemuziek.

*Gedurende de brunch zijn koffie, cappuccino, espresso, thee, melk en vruchtensappen inclusief.

Kinderen
Voor de kinderen is er volop speelvertier. Zo kunnen ze hun energie kwijt op een springkussen, racen in een racesimulator, cupcakes versieren en dansen in de kinderdisco!

Prijzen
Voor gasten van 13 jaar en ouder         € 26,50 p.p.
65-plus                                                  € 22,50 p.p.
Kinderen 3 t/m 12 jaar                           € 12,25 p.p.
Kinderen t/m 2 jaar                                gratis

Speciaal voor deze dag mag de vierde persoon gratis* mee-eten! *hierbij geldt het laagste tarief.

Reserveren
Als GP fan mag u dit event niet missen! Wees er snel bij en reserveer nu een tafel via +31 33 454 00 00 of online via onderstaande button.

Na reservering ontvangt u van ons een bevestiging met een betaalverzoek. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u van ons een factuur die geldt als betaalbewijs. Door deze werkwijze heeft u geen wachttijd bij aanvang. 

Tafel reserveren