Beleef Club Tucan

Het Food & Fun concept van midden Nederland

Met een oppervlakte van 1500 m2 verdeeld over drie verdiepingen kun je bij Club Tucan met grote en kleine groepen terecht. Organiseer de gaafste bedrijfsfeesten, uitjes of komt gezellig langs met je familie en vrienden. Naast het à la carte grill familierestaurant Marleys, kan je lekker borrelen en dansen in de zonnige Beachbar. Speel ondertussen een pote jeu de boules en ga helemaal los met je zangkunsten in de prive karaoke kamers. bezoek voor nog meer actie de Gameclub voor VR & arcade games.Alles is mogelijk en er is voor ieder wat wils, van jong tot oud! 

Bekijk de website van Club Tucan

Laat Club Tucan het decor zijn van uw bedrijfsfeest of evenement. Alles is mogelijk en er is voor ieder wat wils: van jong tot oud! We hebben alles in huis om uw evenement tot een groot succes te maken.

Club Tucan

Karaoke

Vrijgezellenfeest? Vrienden uitje? Avondje op pad met je sportteam? Drink een gezellig drankje bij Club Tucan en zing met elkaar een toontje hoger in de private karaoke rooms in de Beachbar. 

Marley’s restaurant is dé plek om met familie,vrienden of collega's heerlijk te komen eten voordat je elkaar uitdaagt bij één van de activiteiten in Club Tucan. In het restaurant heerst een ontspannen tropische sfeer. Bekijk het menu op de website en reserveer direct een tafel. 

Club Tucan

Jeu de Boules

In de Beachbar bestel je een lekker drankje, daag je jouw familie of vrienden uit op onze Jeu de Boules banen.