Business Center

Kantoorruimte en Flexwerken

Wilt u comfortabel flexwerken, vergaderen of brainstormen? Wij bieden de perfecte werkplek in ons Business Center. Geniet tussendoor van een goede kop koffie, lekkers en neem plaats in de stijlvol ingerichte lounge. Kortom: dé flexibele werkplek in een unieke omgeving, in het midden van Nederland, voor € 5,- per uur! 

Bent u op zoek naar een flexibel kantoor voor 1 dag met de voordelen van een vast kantoor? Kies dan voor een dag kantoor bij Van der Valk Business Center Amersfoort. De locatie waar zakelijk comfort wordt gecombineerd met de faciliteiten die u van Van der Valk gewend bent. Wij bieden verschillende afzonderlijke kantoorruimtes voor 1 tot 4 personen. In deze ruimtes kunt u in alle rust in een afgesloten ruimte werken.  

In het Van der Valk Business Center bieden wij prachtige vaste kantoorruimte, beschikbaar van 20 tot 250 m2. Naast deze werkbare vierkante meters hebben wij nabij een in luxe break-out ruimte met de faciliteiten die u van Van der Valk kan verwachten. Zo wordt u volledig ontzorgt en ervaart u werken bij Van der Valk als meer dan een werkplek.

Voor een vitale toekomst

Valk Vitaal

Van der Valk Vitaal biedt vitaliteitsdiensten onder één dak aan. We ondersteunen in het proces van gezond worden, gezond zijn en gezond blijven in de bekende gastvrije omgeving van Van der Valk Amersfoort-A1.