Kamer boeken bij Hotel Amersfoort-A1

Onze gasten beoordelen ons met een

8,1
uit 15082 betrouwbare beoordelingen
Feestelijk Vieren

Feestdagen

Feestelijk Vieren

Vier de feestdagen in stijl bij Van der Valk Amersfoort-A1! Ontsnap aan de drukte en geniet van luxe, heerlijke diners en speciale festiviteiten. Reserveer nu voor onvergetelijke momenten!

Beste stad van Europa!

Amersfoort

Beste stad van Europa!

Trots! Amersfoort is verkozen tot de beste stad van Europa. Met al haar fotogenieke straatjes en pleinen is het 100% een bezoek waard! Kom en ontdek Amersfoort en blijf heerlijk overnachten bij Van der Valk Amersfoort-A1. 

Club Tucan Food & Fun

Nieuw!

Club Tucan Food & Fun

Met ons unieke Shared Dining concept gecombineerd met de stoere FunFloor, Jeu de Boules en karaoke voor jong en oud bieden wij een onvergetelijke ervaring voor families die op zoek zijn naar plezier, avontuur en lekker én betaalbaar eten. 

Bij Club Tucan is echt alles mogelijk, plezier gegarandeerd!

Live Cooking

Live Cooking

Complete avond uit!

Genieten van een compleet verzorgde avond uit in Amersfoort? Bezoek ons sfeervolle Live Cooking restaurant!

Elke zaterdag bent u van harte welkom voor een uitgebreid dinerbuffet. Kom samen met uw kinderen, familie of vrienden onbeperkt genieten van heerlijke versbereide gerechten, en dit alles inclusief de drankjes. 

Skybar SIXX

Cocktails

Skybar SIXX

Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag bent u welkom om onder het genot van een heerlijke cocktail te genieten van het uitzicht over Amersfoort in onze Skybar SIXX.

Flexibele werkplekken

Business Center

Flexibele werkplekken

Van der Valk Business Center Amersfoort is dé locatie waar zakelijk comfort wordt gecombineerd met de faciliteiten die u van Van der Valk gewend bent. 

Het Business Center biedt u de mogelijkheid om een eigen werkplek te huren.  Bekijk de mogelijkheden voor een flexibele werkplek of eigen kantoorruimte. 

vergaderen hotel amersfoort-a1

Meetings & events

De veelzijdige locatie

Congressen, beurzen, bijeenkomsten, feesten of borrels, alles is mogelijk bij Van der Valk Amersfoort-A1. Onze zalen zijn uitermate geschikt voor de zakelijke markt en de particuliere gast. 

Valk Loyal voordelen

VALK ACCOUNT

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, deal, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten