Netwerken

Van der Valk Amersfoort Business Center A1 heeft niet alleen vele facilitaire middelen voor de zakelijke werkgever en werknemer. Onze locatie is ook de plek voor inspiratie en ontmoeting, oftewel zakelijk netwerken.

Tijdens het flexwerken of als huurder van een kantoor is de kans groot dat je in contact komt met andere bedrijven. Maandelijks nodigen wij onze relaties en vaste bezoekers uit voor de Van der Valk Business Center Amersfoort Community Meetings. En dat is nog niet alles. Daarnaast hebben wij een sterk netwerk met externe businessclubs en andere netwerkorganisaties die op onze locatie netwerkbijeenkomsten, congressen en evenementen organiseren. Denk aan de Netwerk Business Koffie, Netwerkgids Nederland en Content Amersfoort die regelmatig bij ons mensen & bedrijf met elkaar in contact brengen.

Op de hoogte blijven van de laatste mogelijkheden? In de gemeenschappelijk ruimte staat een community bord. Hier wordt informatie geplaatst over verschillende activiteiten en mogelijkheden voor members. Volg ons op social media of bekijk regelmatig deze pagina om niets te missen. Tot snel!

Let op: meetings van onze opdrachtgevers hebben eigen voorwaarden, doelgroepen en prijzen. Bezoek altijd de betreffende website voor alle actuele informatie en regelementen.

Netwerkbijeenkomst organiseren?

Op zoek naar een locatie om uw netwerk of bijeenkomst te organiseren? 

Dat kan in het Business Center in Van der Valk hotel Amersfoort-A1! Met ruime mogelijkheden en de centraal gelegen ligging biedt het Business Center dé perfect locatie om uw gasten te ontvangen.

Wilt u meer informatie over het organiseren van uw netwerkbijeenkomsten? Neem contact met ons op; wij helpen u graag verder.  

Mail ons naar: marketing@amersfoort.valk.com  

Onze community is het netwerk van en door vaste bezoekers en bewoners van Van der Valk Amersfoort-A1 Business Center. Ontmoet tijdens onze maandelijkse Community meeting andere werkgevers en werknemers voor meer kennis, naamsbekendheid en wellicht omzet.

U bent van harte welkom!

Klik hier voor meer informatie

Elke 4de vrijdag van de maand van 08.30 – 10.00 uur organiseert NetwerkBusiness een unieke koffie-bijeenkomst in ons Business Center. 

Een bijeenkomst anders dan alle andere netwerkbijeenkomsten.

Klik hier voor meer informatie