Vertrouwd werken in uw eigen omgeving

www.valkbusinesscenteramersfoort.nl

Valk Business Center Amersfoort biedt de mogelijkheid om een flexwerkplek of een kantoorruimte te huren. Het biedt de ideale werkplek of u nou een eenmanszaak bent, in een start-up fase verkeerd of een extra kantoor wilt faciliteren voor uw medewerkers. Wij bieden verschillende memberships aan. 

Valk Business Center Amersfoort is uniek vanwege de verschillende werkplekmogelijkheden en het aanbod van de verschillende Van der Valk faciliteiten. Lunchen met zakenrelaties in het Live Cooking restaurant, een last-minute sollicitatiegesprek in een van de vergaderzalen of een sportsessie in de gym; alle faciliteiten zijn in huis.

Kantoren & flexibele werkplekken
24 afsluitbare kantoren
35 flexibele werkplekken
3 dagkantoren
1 break out

De community 
Werken moet leuk zijn en blijven! Daarom doen wij ons best om een vertrouwde en creatieve omgeving te creëren. In de gemeenschappelijk ruimte wordt een groot community bord geplaatst. Hier zullen verschillende evenementen en mogelijkheden voor members aangegeven worden. Maandelijks worden er ook evenementen georganiseerd om members te inspireren en om de community te versterken. Ideeën en tips zijn natuurlijk altijd welkom!

Meer weten? Onze community manager staat u graag te woord!

Neem contact op via +31 (0)33 454 0000 of businesscenter@amersfoort.valk.com