Business Center

Van der Valk Amersfoort-A1 beschikt over een compleet Business Center, koffiebar Chiccio, Live Cooking restaurantSIXX SkybarVan der Valk Vitaal en fitnessruimte. Tevens beschikken wij over 27 kantoorruimtes en flexwerkplekken welke per uur, per dag of per maand te huren zijn. 

Van der Valk Business Center Amersfoort-A1 is uniek vanwege de verschillende mogelijkheden en het aanbod van de diverse Van der Valk faciliteiten. Lunchen met zakenrelaties in ons Restaurant Gastronoom, een last-minute sollicitatiegesprek in een van de (dag)kantoren of een sportsessie in de gym; alle faciliteiten zijn in huis.

De in totaal 26 (vergader)zalen zijn verdeeld over het Business Center en het hotel. Allen zijn modern ingericht; u kunt ongestoord en comfortabel vergaderen. Bij ons kunt u uitstekend terecht met zowel grote groepen als kleine gezelschappen. 
Wij zijn gespecialiseerd in zowel zakelijke als feestelijke ontmoetingen en vertellen u graag over de mogelijkheden. Ook voor meerdaagse evenementen met overnachting in ons hotel met een ontspannend moment in Club Tucan behoort tot de mogelijkheden!

Meer weten? Ons team staat u graag te woord!

Neem contact op met één van onze specialisten via:

Voor een flexwerkplek of (dag)kantoor:
businesscenter@amersfoort.valk.com of +31 (0)33 798 22 00

Voor overige meetings en events:
sales@amersfoort.valk.com of +31 (0)33 454 00 004