Locatie voor meetings, feesten en bijeenkomsten

Business & Events Amersfoort

Vergaderen | Trainen | Congressen

Zakelijke Meeting

Van der Valk Amersfoort - A1 beschikt over 26 verschillende zalen. Bij ons kunt u terecht voor een bijeenkomst tot 300 personen. Van een conferentie of productlancering tot een presentatie, u kunt bij ons terecht voor elk soort meeting. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, een beamer of smart tv, airconditioning en hebben de mogelijkheid volledig verduisterd te worden. Bekijk onze brochure voor meer informatie. 

Teambuilden | Feest | Presentatie

Business Events

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden bij Van der Valk Amersfoort-A1. Bekijk ons zalenoverzicht en creëer een perfecte setting passend bij uw event. Of het nu gaat om een uitgeserveerd diner in ons à la carte restaurant, een luxe borrel in Skybar SIXX of shared dining in Club Tucan, wij hebben de expertise en faciliteiten om uw Business Event tot in de puntjes te verzorgen. 

Groepsdiner | Familiefeest

Privé Events

Een geslaagd Privé Event begint met een geschikte locatie, gastvrije service en flexibiliteit. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest met familie, een groepsdiner met vrienden of een spetterende babyshower. Van der Valk Amersfoort-A1 biedt diverse mogelijkheden voor uw event op maat. 

Neem contact op met onze event specialisten via:
+31 (0)33 454 00 00
sales@amersfoort.valk.com